TOP 10: Cele mai Haioase Anunturi de Angajare

distribuie
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Te afli in cautarea unui job? Punem pariu ca nu ai dat pana acum peste (prea multe) anunturi haioase de angajare! Daca vrei sa te amuzi, iata 10 dintre cele mai amuzante anunturi de angajare! Sursa: www.studentie.ro

 

10. Geniu malefic, caut sclavi!

Anunt10

Cam asa s-ar putea rezuma anuntul de angajare din imagine. Ce ne place noua cel mai mult din acest anunt de-a dreptul amuzant? Cu siguranta numarul de telefon, mwa-hahaha!

 

9. Angajam dansatoare. Aspecul fizic nu conteaza

Anunt09

Pentru cei/cele care viseaza sa danseze intr-un club, bar sau orice alta locatie de profil, dar se tem ca fizicul nu ii avantajeaza, acest anunt haios de angajare poate fi o veste foarte bun: Fox Hole angajeaza dansatoare exotice, mai exact una draguta si doua… mai putin dragute. Sa tot existe asemenea angajatori!

 

8. Angajam figuranti. Dinozaurii nu au ce cauta!

Anunt angajare 08

Din cauza unei experiente nefericite, probabil, un angajator aflat in cautare de figuranti pentru un videoclip a tinut mortis sa precizeze ca nu isi doreste in ruptul capului sa aiba de-a face cu dinozauri imbracati in costume umane. Ne intrebam… oare ce-o fi vrut sa spuna?

 

7. Descopera greselile si jobul este al tau!

anunt07

Din seria anunturilor haioase de angajare, dar si foarte istete, totodata, face parte urmatorul. Mai exact, pentru a obtine jobul dorit, viitorul designer grafic trebuie sa identifice neaparat cele 10 greseli strecurate in anunt, abia dupa care sa isi trimita CV-ul si portofoliul la adresa de e-mail mentionata.

 

6. Angajam vanzator dispus sa isi dedice viata noua!

anunt06

Esti somer si iti cauti cu disperare un job? Citind acest anunt de angajare, s-ar putea sa te gandesti de doua ori inainte de a accepta orice ti se ofera. Angajatorul isi doreste un vanzator care sa munceasca din greu, care sa nu aiba senzatia ca ii face sefului sau vreo favoare prin faptul ca munceste acolo, care stie de gluma si care nu va plange zi de zi. Mda..

 

5. Angajam acum, chiar acum, acum!

Anunt angajare

Un angajator disperat, probabil, a creat un anunt de angajare cat se poate de amuzant, asa cum se poate vedea clar in imagine.

 

4. Angajam persoane cu mai mult de 1 neuron

anunt04

Ce-i drept, acest angajator nu are pretentii foarte mari. Conform anuntului sau de angajare, nu isi doreste decat un viitor salariat care sa aiba ceva in cap… si cam atat. Ne intrebam pentru ce pozitie o fi acest anunt amuzant?

 

3. Angajam chirurg. Fara experienta, cu sculele proprii

anunt03

Daca l-am lua in serios, acest text cu siguranta nu ar putea fi incadrat in categoria anunturilor haioase de angajare. Nu de alta, dar se pare ca clinica in cauza cauta un chirurg lipsit de experienta (!) care sa mai si vina cu propriile ustensile dupa el. Nu ne place deloc.

 

2. Angajam ingineri care stiu sa rezolve probleme dificile

anunt02

Ei bine, acesta chiar este un anunt inteligent de angajare. Pentru jobul de inginer, acest angajator cauta candidati care pot sa rezolve problema al carei rezultat este, de fapt, numarul de telefon la care pot contacta compania. Istet, nu?

 

1. Angajam, pentru ca stim ca, iubitul iti va cere tie bani

anunt01

Din categoria anunturilor haioase de angajare face parte si acesta, care mentioneaza crudul adevar: iti place sau nu, in cele din urma iubitul iti va cere bani de benzina. De ce nu te-ai angaja intre timp, pentru a te asigura ca dispui de fondurile necesare pentru a-l ajuta?