Top 10 Restaurante la inaltime din Bucuresti

distribuie
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Cei care vor să încerce o cină romantică sau un prânz „la nivel înalt” în Bucureşti au de ales între mai multe localuri aşezate pe acoperişuri, deasupra Capitalei, cu o privelişte spectaculoasă şi o atmosferă relaxantă.

 

10. Restaurantul Allhambra

Restaurantul Allhambra

A fost primul restaurant „la înălţime” deschis în Bucureşti, în urmă cu peste 10 ani. Restaurantul aflat pe Splaiul Unirii nr.16, la 5 minute de mers pe jos de Piaţa Unirii şi peste drum de Camera de Comerţ, oferă o privelişte impresionantă asupra Bucureştiului, atât de pe terasă cât şi din interiorul localului. Restaurantul, cu specific românesc, este deschis de la ora 12 până la 2 noaptea, iar seară de seară în restaurant cântă şi o formaţie de muzică live. În restaurant se pot organiza şi nunţi sau botezuri.

Adresa: Splaiul Unirii nr. 16, sector 4, Bucuresti,Cladirea SIF Muntenia, etaj 10, Bucuresti
http://www.allhambra.ro

 

9. La’teral

507046125e90d_0_la-teral

La doi paşi de Allhambra se află şi Restaurantul La’teral, un alt restaurant la etaj ce oferă o vedere de sus asupra Bucureştiului. La’teral este situat pe Splaiul Unirii nr.6. Localul este deschis zilnic de la ora 10 până la 4 noaptea şi oferă preparate din bucătăria mediteraneană.

Adresa: Splaiul Unirii, nr. 6, bloc B3A, etaj 8, Bucuresti
http://www.restaurantlateral.ro/index.php

 

8. 18 Lounge

dscn1314_01899700

Este situat în Piata Presei Libere, oferă o privelişte panoramică de 360 de grade foarte spectaculoasă a lacului şi parcului Herastrau si a bulevardului Kiseleff mulţumită pereţilor realizaţi în întregime din sticlă, cu geamuri până la podea. Restaurantul, aflat la etajul 18 al turnului de sud City Gate, este folosit şi ca bar sau club după căderea serii. Programul localului este între 12 a.m. şi 12 p.m.

Adresa: Piata Presei, nr. 3, Turn City Gate Sud, et. 18, Bucuresti
http://www.18lounge.ro

 

7. Sky Bar

Sky-Bar_1

Situat la etajul 5 al unei cladiri, acest local din Piata Dorobanti este in timpul zilei o adevarata oaza de liniste, iar pe timp de noapte se transforma intr-un bar ideal pentru petreceri, cu o priveliste superba a cerului senin. Iar vestea buna este ca e functional tot timpul anului. Chiar daca numele il recomanda ca bar, aici poti servi si mancare – de la preparate chinezesti la braziliene sau japoneze.

Programul este si el nelimitat, la fel ca privelistea: de la 10 a.m. pana la ultimul client.

Adresa: Calea Dorobanti nr. 155, et. 5, Bucuresti
http://www.skybar.ro

 

6. Terasa MNAC

terasa-mnac1

RESTAURANTE IN BUCURESTI. Terasa MNAC (Muzeul Naţional de Artă Contemporană) este o altă locaţie „la înălţime”, aflată la etajul 4 al Palatului Parlamentului. Terasa este situată în incinta Palatului Parlamentului, în aripa E4, iar intrarea se face prin Calea 13 Septembrie. Vederea priveliştei este obstrucţionată de balustrada terasei, de peste un metru înălţime.

Adresa: Calea 13 Septembrie, in incinta Palatului parlamentului, Bucuresti

 

5. Terasa Pasha by Noah

Terasa Pasha by Noah

Terasa Pasha by Noah, aproape de Parcul Tineretului, este un alt local unde clienţii se pot relaxa la înălţime. Acest local tinde mai mult a fi un bar decât un restaurant, fiind „utilat” cu balansoare şi scaune şi canapele joase, din ratan.

Adresa: Str. Lanariei nr.5 colt cu Bdul Sincai, Bucuresti
https://www.facebook.com/pages/Pasha-By-Noah-Tineretului/116244321793198

 

4. Terasa Astrodom

astrodom_bucuresti_61880000
Terasa Astrodom este o altă locaţie unde bucureştenii se pot relaxa, bucurându-se de o privelişte spectaculoasă. Localul se afla pe acoperisrul hotelului Residence, aparaţinând restaurantului hotelului din zona Arcului de Triumf. Astrodom se află la jumătatea distanţei dintre Mânăstirea Caşin şi Piaţa Domenii, la 5 minute de acestea, pe strada Alexandru Constantinescu nr. 33. Terasa este structurată pe două nivele: primul nivel este la umbra, cu fotolii din răchită şi ratan, iar al doilea nivel, situat ceva mai sus, oferă cea mai bună privelişte. Terasa este deschisa si iarna, cand este acoperita cu un cort transparent si incalzita, si pe tot parcursul anului au loc acolo concerte, proiectii de film si expozitii.

Adresa: Str. Alexandru Constantinescu 33 (zona Domenii – Biserica Casin), Bucuresti

 

3. Restaurant Avantgarde

avantgarde-restaurant1
Restaurantul Avantgarde este un alt exemplu de local ce oferă clienţilor o privelişte spectaculoasă asupra Capitalei. Restaurantul nu are terasă, astfel încât doar clienţii care stau la mesele de la geam se pot bucura de peisajul aerian. Situat pe Strada Nerva Traian, la intersecţia cu Bulevardul Octavian Goga, la ultimul etaj al hotelului Tulip Inn, restaurantul oferă şi posibilitatea organizării de nunţi.

Adresa: Strada Nerva Traian 3, Bucuresti
https://www.facebook.com/AvantgardeRestaurantDoubleTreeByHiltonBucharest

 

2. Club Lounge Intercontinental

club_lounge

Club Lounge Intercontinental, aflat la etajul 21 al hotelului Intercontinental, oferă cea mai spectaculoasă privelişte dintre restaurantele bucureştene, dată fiind poziţionarea sa ultra-centrală. Din localul aflat la aproape 100 de metri deasupra solului, clienţii se pot delecta cu o privelişte foarte spectaculoasă, la 360 de grade. Restaurantul este deschis între orele 6.30 şi 22.30, iar clienţii ce nu sunt cazaţi la hotel trebuie să plătească o taxă suplimentară.

Adresa: Bvd. Nicolae Balcescu, nr. 4, Bucuresti

 

1. Dinner in the Sky

273825-dinner-in-the-sky

Chiar daca n-ati auzit niciodata de conceptul Dinner in the sky, nu e prea greu sa va dati seama imediat ce inseamna – a lua masa sus, in cer. Dinner in the sky e un concept inovativ (la origine belgian) de restaurant: te asezi la masa, iti pui centura de siguranta si… sus cu tine. Exista in aproape 30 de tari si in aceasta toamna vine si in Bucuresti.
De-a lungul timpului, in Romania au mai fost organizate doua astfel de „mese in cer”: una la Mogosoaia si una la Mamaia.

Masa este suspendata la maximum 50 de metri deasupra pamantului, iar capacitatea maxima este de 22 de persoane pe sesiune, iar timpul petrecut in aer va fi, in functie de momentul zilei, intre 25 minute si o ora. In mijloc se afla bucatarul-sef, chelnerul si un entertainer – de regula, artist de profesie care are menirea sa asigure buna-dispozitie a celor aflati la inaltime.

http://www.dinnerinthesky.ro

RESTAURANTE IN BUCURESTI.